OctaFX | OctaFX Forex Broker
Daftar masuk
Buka akaun
Berita Syarikat
Back

Penyelenggaraan pelayan - Khamis, 23 Jun 2016.

Kami ingin memaklumkan anda bahawa kami akan menjalankan muat naik perisian berjadual untuk platform Metatrader 4 pada hari ini, pada pelayan Real untuk dagangan, Khamis, 23 Jun dari pukul 23:55 Masa pelayan (EEST).Dagangan Real tidak akan dapat diakses selama kira-kira 30 minit. Pelayan Demo akan dimuatkan semula pada hari ini selepas pukul 18:00 Masa pelayan (EEST).

Penyelenggaraan yang dirancang ini adalah disebabkan oleh kemas kini perisian untuk Metatrader 4. Ini akan membantu kami untuk menyediakan perkhidmatan yang lebih cepat dan lebih dipercayai.

Kami memohon maaf atas sebarang kesulitan yang disebabkan oleh penyelenggaraan ini. Sekiranya berlaku sebarang kegagalan, sila laporkan dengan segera kepada support@octafx.com.

Terima kasih atas kesabaran dan perhatian anda.

improvements maintenance

OctaFX membantu sukan layar orang kurang upaya di Bali

Kami di OctaFX dengan gembiranya menyokong pendidikan dan yayasan sukan yang membantu membuat perubahan dalam kehidupan orang kurang upaya.
Baca lagi Previous

OctaFX menunjukkan kebolehpercayaan semasa kegawatan pasaran akibat undian Brexit

OctaFX ingin memberitahu anda bahawa kedudukan kewangan syarikat tidak mengalami kesan negatif disebabkan oleh ketidak tentuan pasaran hari ini yang berpunca daripada keputusan Britain untuk keluar daripada EU.
Baca lagi Next
Mula livechat