OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Penyelenggaraan Pelayan pada hari Sabtu ini, 5 September 2015

Kami ingin memaklumkan bahawa kami akan melakukan penyelenggaraan pelayan berjadual pada hari Sabtu ini, 5 September 2015, bermula dari jam 10:00 hingga 11:00 Masa Pelayan (EEST). Laman web kami akan tidak tersedia buat sementara waktu semasa penyelenggaraan. Penyelenggaraan yang dirancang ini bertujuan untuk pembaikan teknikal dan akan membantu kami menyediakan perkhidmatan yang lebih pantas, lebih dipercayai dan stabil. Kami ingin memohon maaf atas sebarang kesulitan yang disebabkan oleh perkara ini. Sekiranya berlaku sebarang kegagalan, sila laporkan dengan serta-merta kepada support@octafx.com.

Terima kasih atas kesabaran anda.

improvements maintenance

Pemenang pertandingan Supercharged Pusingan Ke-10 telah diumumkan!

Semakin ramai peserta ingin bersaing untuk merebut hadiah kami yang hebat - Tesla Model S baharu! Sementara Tesla menarik perhatian para peminat kereta yang sejati, dana hadiah kami terdiri daripada pelbagai jenis hadiah: Antara 10 hadiah yang hebat ialah Smart Fortwo dan Renault Twizy.
Baca lagi Previous

Jadual Perdagangan Hari pekerja AS 2015

Bersempena Hari Kemerdekaan AS yang akan tiba pada 7 September ini, Bahagian Teknikal OctaFX ingin memaklumkan kepada anda bahawa jadual perdagangan bagi XAU/USD dan instrumen perdagangan XAG/USD akan berubah.
Baca lagi Next
Start livechat