OctaFX | OctaFX Forex Broker
Daftar masuk
Buka akaun
Berita Syarikat
Back

Berkongsi kemeriahan dan kegembiraan Waisak dengan OctaFX

OctaFX ingin mengucapkan tahniah kepada semua pedagang dan pelanggan yang menyambut Hari Waisak. Kami percaya bahawa percutian yang meriah akan memberikan cahaya ke dalam rutin harian anda! Pasukan OctaFX mengucapkan selamat menyambut Tri Suci Waisak! Kami mengucapkan tahniah pada Three Holy Events – kelahiran Siddhartha Gautama, penerimaan wahyu di bawah pokok Bodhi, dan perjalanan Siddhartha Gautama ke syurga. Kami ingin memberikan penghormatan kepada hari cuti ini dan dengan itu melahirkan rasa syukur kerana memelihara bumi dan sumbernya dengan harmoni.  Kami ingin mengingatkan bahawa semasa hari ini, orang ramai mengambil berat mengenai orang lain, terutamanya mereka yang memerlukan. Berharmonilah dengan diri anda sendiri dan dengan alam semulajadi, kekal rapat dengan keluarga dan rakan anda. Kami ingin menggalakkan anda untuk melawat datuk, nenek dan warga tua, saudara-mara dan rakan yang sakit serta mereka yang paling memerlukan. Biarkan cuti ini memberikan kesedaran kepada anda!

OctaFX ingin menyalakan lilin dan sekali lagi mengucapkan Hari Waisak!

holidays

Dapatkan inspirasi daripada kisah kejayaan pemenang pertandingan demo Juara OctaFX Pusingan 38!

Kami tidak sabar untuk berkongsi pengalaman para pemenang pertandingan demo Juara OctaFX dengan anda. Kisah yang pelbagai dan penuh dengan nasihat yang baik serta mungkin berguna terutamanya kepada pelabur baharu.
Baca lagi Previous

Temui pemenang Pusingan 18 pertandingan demo mingguan cTrader!

Kami terus memberikan hadiah kepada para pemenang pertandingan demo mingguan cTrader. Pada minggu ini seramai 650 orang peserta bersaing dalam Pusingan 18 untuk memenangi hadiah wang sebenar untuk akaun cTrader mereka. Tetapi hanya 5 orang pemenang yang berjaya! Para pedagang ini telah membuktikan bahawa mereka tahu cara berdagang!
Baca lagi Next
Start livechat