OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Pertandingan Supercharged 2 IB: cara pasukan dari Vietnam memenangi Honda Jazz

 

Lý Dũng dari Vietnam, rakan kongsi ketiga yang memenangi Honda dalam Supercharged 2 sangat bergantung kepada pasukan beliau. Itulah sebabnya kami membuat keputusan untuk mengunjungi Lý Dũng di pejabat beliau sebelum menyerahkan kunci Honda baru. Di pejabat beliau, kami telah menemu bual pemenang ini dan berjumpa dengan komuniti pedagang beliau yang dipanggil Pasukan PK.

Kami mendapat tahu bahawa ahli Pasukan PK menyokong satu sama lain dan menggunakan komuniti ini untuk berkongsi dan membangunkan pengalaman mereka dalam pasaran dagangan. Mereka kerap bertemu dan menghargai bakat, kerja berpasukan dan keprofesionalan.

Pada awal perbualan tentang kejayaan pada masa ini, Lý Dũng berkata:

'Ada bidalan: "Jika anda hendak cepat—pergi sendiri, jika anda hendak pergi jauh—pergi bersama-sama" dan perkara ini benar untuk berdagang."

Seperti yang kita boleh lihat, inilah yang diamalkan oleh Pasukan PK. Sokongan yang hebat dan asas yang baik untuk membangunkan kemahiran peribadi pelanggan adalah sangat penting untuk rakan kongsi yang berjaya berkembang maju. Sangat maju sehingga anda boleh memenangi kereta!

Selain itu, Lý Dũng memberikan banyak perhatian untuk menyesuaikan diri dengan perubahan yang berterusan dalam industri ini. Usaha ini sangat memakan masa, tetapi sudah tentu berbaloi.

Pertandingan Supercharged 2 bakal berakhir. Hanya tinggal dua pusingan saja yang anda boleh berpeluang memenangi telefon pintar dan jam pintar berkualiti tinggi. Ramai pelanggan kami sudah memenangi hadiah mereka. Inilah masanya untuk meningkatkan desakan!

promotions-and-contests supercharged-2-ib-3-round-winner

Pertandingan Demo OctaFX Champion, Pusingan 89: hanya yang terkuat akan bertahan

Pusingan 89 Pertandingan Demo OctaFX Champion sudah selesai. Kami mengucapkan semoga berjaya kepada empat pedagang yang berkongsi dana hadiah pada bulan ini!
Baca lagi Previous

Selamat Hari Raya

Selamat Hari Raya Aidiladha kepada anda dan keluarga anda, semoga anda menikmati hari yang diberkati ini.
Baca lagi Next
Start livechat