OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Syarat dagangan akan kembali seperti biasa pada 10 November

Pelanggan yang dihormati,

OctaFX ingin memberitahu anda bahawa kedudukan kewangan syarikat tidak menerima kesan yang negatif semasa tempoh pilihan raya Memilih Presiden AS.

Kami ingin anda mengetahui bahawa perubahan yang dilakukan semasa tempoh pilihan raya Presiden AS akan dikembalikan kepada biasa pada malam ini, 10 November. Untuk memastikan perkara ini berlaku, kami akan membuat penyelenggaraan teknikal berjadual selama 10 minit. Dagangan tidak akan tersedia pada 10 November dari pukul 00:00 EET (Waktu pelayan) hingga pukul 00:10 EET (Waktu pelayan).

Sila pertimbangkan maklumat ini semasa merancang dagangan anda.

Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan, sila hubungi Sokongan Pelanggan kami yang memenangi anugerah: support@octafx.com.  

maintenance

Perubahan dalam syarat dagangan disebabkan oleh pilihan raya Presiden AS

Pelanggan yang dihormati, sebagai tambahan kepada kemas kini syarat dagangan untuk indeks AS disebabkan oleh pilihan raya Presiden AS yang akan datang, kami ingin memaklumkan anda tentang perubahan dalam syarat dagangan yang akan dilakukan dari 7 November hingga 9 November pada semua platform dan akaun.
Baca lagi Previous

Pertandingan demo mingguan cTrader, Pusingan 56: pemenang baru

Seminggu lagi telah berlalu yang bermakna kita menyambut para pemenang yang baru! Pedagang terbaik untuk pertandingan demo mingguan cTrader Pusingan 56 ialah...
Baca lagi Next
Start livechat