OctaFX | OctaFX Forex Broker
Daftar masuk
Buka akaun
Berita Syarikat
Back

Musim dagangan kini bermula! OctaFX mengumumkan pertandingan demo baru!


Pertandingan demo perlawanan OctaFX Southampton Supreme Game kini di sini! Kami telah membangunkan pertandingan demo dagangan baru yang khas sempena kerjasama kami dengan Kelab Bola Sepak Southampton!
Pertandingan yang berlangsung selama 90 minit ini membawakan dana hadiah tanpa had kepada anda! Mengujakan? Lihatlah sendiri:

Selepas pendaftaran anda akan menerima pemberitahuan dengan maklumat kelayakan akaun, dan 10 minit sebelum perlawanan anda akan dimasukkan ke salah satu daripada dua pasukan berikut: Southampton FC atau OctaFX United.

Berdaganglah untuk menggandakan ekuiti anda dan jaringkan gol buat pasukan anda! Tiga pemain terbaik akan diberikan ganjaran dengan dana hadiah dan setiap penjaring gol akan menerima tambahan $10!

Tempat Pasukan pemenang Pasukan tewas
1 $150 $75
2 $100 $50
3 $50 $25


Walau bagaimanapun, itu hanyalah sekadar persediaan: bagi pertandingan ini kami menawarkan anda suapan langsung tentang setiap perkara yang berlaku di padang dan anda boleh menunjukkan penstriman ini kepada sesiapa sahaja! Platform pertandingan kami akan membenarkan anda untuk melihat perkembangan perlawanan, memerhati gerak geri pasukan anda dan banyak lagi! Lihat cara ia berfungsi di sini.

Setiap perlawanan akan berlangsung pada setiap hari Isnin jam 14:00 waktu Pelayan, jadi jangan lepaskan peluang anda untuk bermain bagaikan seorang profesional!

Temui anda di Stadium OctaFX!

promotions-and-contests southampton-fc

Sekarang anda boleh berdagang di OctaFX menggunakan platform web Metatrader 4!

OctaFX mempersembahkan anda platform web MT4 yang membolehkan anda berdagang daripada mana-mana pelayar menggunakan mana-mana sistem pengendalian dengan antara muka platform desktop yang diketahui ramai, platform Metatrader 4 desktop.
Baca lagi Previous

Jadual Dagangan Hari Thanksgiving AS 2015

OctaFX ingin memaklumkan kepada anda tentang perubahan dalam jadual dagangan bagi XAU/USD dan XAG/USD pada cuti Hari Thanksgiving AS: 26 November dan 27 November Dagangan ditutup pada hari Khamis, 26 November 2015, jam 20:00 (EET, Waktu pelayan). Hari berikutnya Jumaat, 27 November, dagangan ditutup pada 20:45 EET (Waktu pelayan)
Baca lagi Next
Mula livechat