OctaFX | OctaFX Forex Broker
Daftar masuk
Buka akaun
Berita Syarikat
Back

Kejayaan para pemenang Pusingan 24 dalam pertandingan demo Mingguan cTrader!

Kami dengan gembiranya memaklumkan anda bahawa lima pemenang pertandingan demo Mingguan cTrader telah dikenal pasti dan ingin mengumumkannya. Para peserta pusingan 24 dengan prestasi dagangan yang terbaik menerima hadiah mereka daripada dana kami mengikut kedudukan mereka. Sementara kami mengucapkan tahniah kepada lima orang pemenang bertuah dengan pencapaian yang cemerlang, kami menggalakkan semua pedagang untuk  mendaftar bagi pusingan seterusnya yang akan berlangsung dalam masa beberapa hari sahaja lagi!

Kami berasa gembira untuk menyampaikan hadiah kepada para pemenang:

  • Tempat pertama dengan hadiah sebanyak $150 dimenangi oleh En. Munawir dari Indonesia
  • Tempat ke-2 dengan hadiah $100 dimenangi oleh En. Caryan dari Indonesia
  • Tempat ke-3 dengan hadiah $75 dimenangi oleh En. Mohammad Shajadul Hoque dari Bangladesh
  • Tempat ke-4 dengan hadiah $50 dimenangi oleh En. Uladzislau Vasileuski dari Belarus
  • Tempat ke-5 dengan hadiah sebanyak $25 dimenangi oleh En. Hasnur Rasid dari Indonesia

Kami berterima kasih kepada setiap pedagang yang menyertai pertandingan ini. Kami berharap anda menikmati pertandingan demo Mingguan cTrader. Semak semua kelebihan platform cTrader dan cabar diri anda. Kami mengucapkan semoga berjaya kepada para peserta pusingan seterusnya. Matlamat kami ialah menjadikan proses pembelajaran anda lancar dan menghiburkan. Jangan ketinggalan peluang anda dan ambil bahagian dalam pusingan Pertandingan demo mingguan cTrader yang seterusnya. Kami mengucapkan semoga berjaya kepada semua pedagang!

Terokai tahap perdagangan yang baharu dengan OctaFX!

ctrader-weekly

Jadual Perdagangan Hari pekerja AS 2015

Bersempena Hari Kemerdekaan AS yang akan tiba pada 7 September ini, Bahagian Teknikal OctaFX ingin memaklumkan kepada anda bahawa jadual perdagangan bagi XAU/USD dan instrumen perdagangan XAG/USD akan berubah.
Baca lagi Previous

OctaFX mengalukan kedatangan pemenang pertandingan demo Kejohananan OctaFX Pusingan ke-42!

Kami berbesar hati ingin mengumumkan pemenang pertandingan demo Kejohanan OctaFX Pusingan ke-42! Kami juga dengan sukacitanya ingin kongsikan bersama anda nama para pemenang kami dan membahagikan dana hadiah sebanyak $1000 dengan 4 pedagang bertuah!
Baca lagi Next
Start livechat