Daftar masuk
Daftar masuk
Potensi kepada kecemerlangan pada tahap dagangan
Sejak 1 Julai 2015, OctaFX dengan bangganya telah menjadi penaja bagi Southampton FC iaitu satu daripada pasukan Liga Perdana terkemuka di England. Perkongsian kami dengan Southampton FC merupakan pengalaman yang menakjubkan untuk semua orang yang terlibat. Kerja keras mereka di padang dan di luar padang jelas kelihatan dengan kedudukan mereka di tempat ke-6 dalam liga tersebut. Kami telah mencapai perkara yang menakjubkan bersama dengan Southampton FC, yang membantu memupuk bakat bola sepak dan memperbaik kehidupan ramai orang yang berkaitan dengan bola sepak dan yayasan Saints.

OctaFX – rakan kongsi rasmi Southampton FC 2015/16

Saints Foundation menjaringkan gol di stadium Saint Mary dengan bantuan OctaFX.

Bola sepak merupakan sebahagian yang penting dalam masyarakat kita dan dikenali di dunia sebagai sukan universal di banyak negara. Ia mendidik dan memberi inspirasi kepada orang ramai pelbagai usia, menyatukan orang ramai dan masyarakat.
13 Jun 2016
Baca Lagi

OctaFX dan Southampton FC mencabar anda untuk menjaringkan gol!

OctaFX bersama rakan bola sepak Liga Perdana Inggeris kami, Southampton FC kini menyeru anda untuk menyahut cabaran mereka! Cabaran Bola Sepak Buta oleh OctaFX ini disasarkan untuk meraih dana buat ahli sukan yang kurang upaya penglihatan di seluruh dunia.
22 Mac 2016
Baca Lagi

Musim dagangan kini bermula! OctaFX mengumumkan pertandingan demo baru!

Pertandingan demo perlawanan OctaFX Southampton Supreme kini di sini!
19 Nov 2015
Baca Lagi
Mula livechat